Categories

Money handling

Main category >Money handling

Pénzkezelés

A páncélszekrények mellett Strauss Metal márkanevünk alatt készpénz kezelő, készpénz rendszerező eszközöket is gyártunk. Legtöbbjük lemezhajlítással készül, a könnyebb termékek pedig műanyagból, fröccsöntéses módszerrel.

Kínálatunkban minden szükséges eszközt megtalál a vállalkozása pénzkezelési szükségleteihez: érmetálcák, maroktálcák, bankjegy szortírozók, kasszák, időzáras kasszák, fedeles kiskasszák, pénztárfiókok, fiókbetétek.
Multiszéf

A britek Time Box-nak nevezik, a hivatalos magyar meghatározása: időzáras nappli értékőrző szekrény. Mi ennél könnyebben megjegyezhető néven emlegetjük, így lett Multiszéf a neve.

Banki ügyintézők, pénztárakban dolgozók, ügyfélszolgálatosok barátja. Befér a pult alá, jól elbújik az ügyfelek szeme elől. Az ügyintéző széke mellett jobb vagy bal oldalról, a lehető legkényelmesebb helyről segíti a napi készpénzkezelési feladatokat.

 

Szuperkassza

Több funkciót ellátó széf, ami egyben kasszaként is funkcionál. A két fiókos kivitel még több igényt szolgál ki, mert akár többféle valuta egy időben történő, de egymástól független kezelését is lehetővé teszi.

A nagyobb címleteket vagy az összegyűlt nagyobb összegeket a kasszafiókokból egy beejtő nyíláson keresztül közvetlenül a széfbe tudja helyezni. Ehhez a művelethez nincs szükség a széfajtó kinyitására, ami jelentős mértékben megemeli az ügyintéző biztonságérzetét.

 

Pénztár kasszák

Lemezből készült kassza dobozok pult alá szerelhető és felnyíló verzióban.

A pult alá szerelhető pénztárfiók keskeny és magas illetve széles és lapos változatban rendelhető kulcsos vagy elektronikus zárral.

A felnyíló pénztárfiókok fedelére hordozó fület szerelünk, amivel Ön egy kézzel tudja majd kivenni a pultból és szállítani. A biztonsági kulcsot elfordítva bezárja, ezzel rögzíti a fedelet és azonnal viheti.

 

Pénzkezelő eszközök

A Strauss Metal kasszákhoz és pénztárfiókokhoz kiegészítőket is gyártunk lemezből és műanyagból. A fiókbetétek, érmetálcák, bankjegy szortírozók pontosan illeszkednek a kasszafiókokba. A multiszéfekhez és a szuperkasszákhoz készülő depozit dobozok külön kulccsal zárhatók és pontosan illeszkednek a fiókon vágott bedobó nyíláshoz.

 

Átadó pult kellékek

Pénztár ablakokat, biztonsági átadó pultokat készítünk megrendelésre. Minden olyan kihívásra tudunk biztonságos megoldást kínálni, ahol készpénz átadás történik. Ilyenek lehetnek a pénzintézetek, zálogházak, bármilyen cégnél a főpénztár, jegy és bérletpénztár pályaudvarokon, parkolóházakban, sportpályákon, koncerthelyszíneken vagy mozikban. Többek között.

Az átadó szetteket átlövésálló üveggel és páncélozott, zsilipes átadó pulttal is megrendelheti. A teljes szett tartalmaz beépítő keretet, átbeszélő mikrofonokat hangszórókkal és átadó tálcákat akár átlövésálló változatban.

WebShop System