Categories

Tresors


 12 +1 ÉRV A STRAUSS METAL  

 PÁNCÉLSZEKRÉNYEI MELLETT 

> otthonában biztonságosan tárolhat készpénzt, valutát, nemesfémet, értékpapírt

> minden általunk gyártott széf és páncélszekrény MABISZ-minősített

> biztosítási értékhatár 3-tól 500 millió forintig

páncélszekrény webáruházunkban megrendelt termékeket rövid szállítási határidővel, raktárról szállítjuk ki

> Ügyfeleinek értékeit VdS-minősített biztonsági zárszerkezetekkel védjük

> kulcsos vagy elektronikus zárat is választhat

> ha fontos, hogy értékei a tűztől is védettek legyenek, a 30 perces tűzállóságú betonozott páncélszekrényekkel is óvhatja azokat

> termékeink CAD/CAM-technológiával készülnek és a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik

> a duplafalú páncélszekrényeket speciális kompozit-töltettel tesszük még ellenállóbbá

> a polcok tetszőlegesen áthelyezhetőek

> a páncélszekrények elő vannak készítve riasztórendszerbe kötéshez

> közvetlenül vásárolhat a 30 éves tapasztalattal rendelkező magyar gyártótól

> kérjük döntésénél vegye figyelembe, hogy az Ön által megvásárolt termékek árából cégünk több, mint 30 magyar család megélhetését biztosítja, magyar alapanyagok felhasználásával - közvetve - további magyar vállalkozásokat segít és adóforintjaink is mind a magyar költségvetésbe kerülnek

 

 
Mi a különbség a széfek és a páncélszekrények között?

Széfnek nevezzük azokat a kisebb értéktárolókat, amelyeket a gyártók elsősorban otthoni használatra ajánlanak. Közös jellemzőjük, hogy az ajtajuk belső csuklópánton fordul és csak 90 fokig nyitható. A széftest, tehát a falai legtöbbször egy rétegűek és 3 - 8 mm vastag lemezből készülnek.

A páncélszekrények elemei nagyobbak, vastagabbak, nehezebbek. A zárak komolyabbak, több lépcsősek és még passzív zárak is növelik a biztonságot és a MABISZ által javasolt biztosítási értékhatárt.

Maximális biztosítási értékhatárok:

MABISZ D - 10 millió Ft

MABISZ E - 16 millió Ft

MABISZ G - 40 millió Ft

MABISZ I - 70 millió Ft

MABISZ K - 120 millió Ft

MABISZ M - 300 millió Ft

180 fokig nyitható páncélszekrény ajtó

Elsősorban céges felhasználásra készülnek. Közös jellemzőjük, hogy az ajtajukat külső pánt tartja amivel 180 fokban nyitható, így a ki és bepakolás sokkal egyszerűbbé válik. Az ajtó 8-10 cm vastag is lehet, ami egy belső zsanérral és 90 fokos nyithatóságnál (mint a széfek esetében) már igen megnehezítené a használatot.

 

Mitől olyan nehezek a páncélszekrények?

A falai dupla rétegűek, a lemezek közötti teret speciális töltő anyaggal vagy betonnal töltjük ki. Előbbit a MABISZ D, MABISZ E és MABISZ G kategóriánál, míg a betont a MABISZ I, a MABISZ K és a MABISZ M kategóriánál alkalmazzuk töltőanyagként. Ez nagy mértékben megnehezíti a páncélszekrény fúrását vagy a vágást.

 

Zárak

A Strauss Metal páncélszekrények alap áron kulcsos zárral rendelhetők. A K és M kategóriánál az alapár 2 db Kaba-Mauer zárat tartalmaz - az előírásnak megfelelően. Mindegyik kérhető dupla zárral, akár kulcsos + elektronikus verzióban is a nagyobb biztonságért.

 

Belső kialakítás

A széfeket csak polcokkal szereljük fel alap esetben. Opcionálisan kérhető bele néhány kisebb kiegészítő, mint pénzkazetta, bedobó nyílás, vagy kisebb, kulccsal zárható fiók. A páncélszekrények belsejében sokkal több a hely, ezért a rendelhető kiegészítők listája is bővebb. Legalább egy polc mindegyikben van, opcióként pedig a következőket rendelheti meg.

Rendelhető kiegészítők:

- További polcok

Kisebb dolgok, iratmappák, pénzkazetták tárolásához szüksége lehet extra polcokra. Magasságuk 5 cm-enkét állítható, tetszés szerint átrendezhető. 6-os mérettől felfelé.

 

- Belső rekesz

Kétajtós kulccsal zárható kis tároló rekesz a páncélszekrényen belül, aminek szélessége és mélysége a szekrény belső méreteivel egyenlő, a magassága 18 vagy 36 cm lehet. 6-os mérettől felfelé.

 

- Függőmappatartó páncélszekrénybe

Tökéletes megoldás adatainak rendszerezett, könnyen hozzáférhető tárolására. Teljes hosszában kihúzható fiókok vannak benne önbehúzó sínnel. A fiókok egyszerre zárhatók, de egyszerre csak az egyiket lehet kihúzni a balesetek elkerülése végett.

 

- Fiókos betétszekrény páncélszekrénybe a 10-es és extra méretben

A két legnagyobb mérethez opcionálisan rendelhető. A 10-es mérethez az 1 oszlopos, míg az Extra (kétajtós) mérethez a 2 oszlopos passzol.

 Fiókos betét

- Bérszéf betét

Szintén a 10-es és Extra mérethez tartozó opció. Ebben az esetben a 10-es mérethez a 2-, az Extra mérethez 3 bérszéf oszlop rendelhető, amik pontosan kitöltik a páncélszekrény belsejében rendelkezésre álló helyet.

 

Kell-e rögzíteni a páncélszekrényt?

A Magyar Biztosítók Szövetsége által kiadott iránymutatás alapján az 1000 kg alatti szekrényeket kötelező rögzíteni a padlóhoz és/vagy a falhoz. Ehhez rögzítő szettet mellékelünk minden szekrényhez MABISZ D-től felfelé.

 

Miért kell bekötni a riasztó rendszerbe?

A páncélszekrényeket MABISZ G minősítéstől lefelé nem kötelező riasztó rendszerbe kötni. Így azonban az adott minősítési kategóriában elérhető maximális biztosítási értékhatár feléig biztosíthatók. Viszont az összes Strauss Metal széfet és páncélszekrényt előkészítjük a riasztóba kötésre, így Önnek lehetősége van a legmagasabb értékhatárig biztosítani a benne tárolt értékeit.

 

Választható színek

A Strauss Metal értéktárolói alap esetben világos szürke (RAL 7035) vagy fekete színben hagyják el a gyárat. Felár ellenében azonban bármilyen szín választható a RAL színskáláról, amit elektrosztatikus porszórással viszünk fel a felületre. Ez az eljárás a fémtermékek korszerű és környezet kímélő festési eljárása, ami után a festék égetéssel rögzül véglegesen. Egy kőkemény, de mégis rugalmas anyagot kapunk, ami megvédi a páncélszekrény minden elemét a korróziótól.

WebShop System