Kategóriák

Lemezszekrények, fémszekrények

Főkategória >Lemezszekrények, fémszekrényekStrauss Metal Biztonságtechnikai Kft. - fémszekrény kis- és nagykereskedelem.

Irattároló fémszekrények, iratszekrények

Vegyszertároló fémszekrények

Fegyvertároló fémszekrények 

Tűzvédelemmel ellátott értéktárolók
Vásároljon nagyker áron közvetlen a gyártótól! Legyen a viszonteladónk!

A Strauss Metal fémszekrényeket

elsősorban céges használatra gyártjuk, irodákba, műhelyekbe, laborokba, sportpályákra. Többnyire iratok, dossziék rendszerezett tárolására használják, de készítünk fegyverek tárolására alkalmas lemezszekrényeket is. A fémszekrény tartós és megfelelő védelmet nyújt iratainak, szerszámainak és egyéb eszközeinek. A minőségi acéllemezből készült fémszekrények rendelhetőek kulcsos zárral vagy elektronikus zárral.

Iratszekrényeink

Függőmappa tartó

Népszerű az irattároló szekrényeink között, amelyben a papírok élükre állítva, vagyis függőlegesen állnak a könnyű áttekinthetőség kedvéért. Tűzálló verzióban is kapható.

Tűzálló függőmappa tartó néven található meg kínálatunkban.

Fiókos térképtároló

Nagyobb méretű, akár A2-es méretű tervrajzokat, térképeket tárolhat fiókos térképtároló szekrényünkben. Ez egy robosztusabb megjelenésű fiókos lemezszekrény, amely ajtóval záródik, így védve meg a fontos szellemi alkotásokat.

A fentieken túl gyártunk hagyományos iratszekrényeket lemezből, amelyek egy- vagy kétszárnyú ajtóval záródnak. A belsejükben állítható magasságú lemezből készült polcokra lehet pakolni az irattartókat, amelyeket a kulcsos vagy elektronikus zárral felszerelt ajtók védenek meg az idegenektől.

 

Fegyverszekrény

A Strauss Metal márkanév alatt gyártott fegyverszekrényeket három kategóriába soroljuk. Vannak a minősített, a könnyített és a megerősített változatok. A könnyített típusok a nevükhöz méltóan kis tömeggel, egyszerűbb felépítéssel, míg a megerősített szekrények vastagabb lemezből készítve és komolyabb zárakkal hagyják el a gyárat.

Minősített fegyverszekrények

A minden igényt kielégítő minősített fegyverszekrények nem csak a legbiztonságosabbak, hanem a Magyar Biztosítók Szövetsége által is bevizsgált termékek. A masszív mechanikai védelem és a választható elektronikus zár mellett biztosítás is köthető rájuk, hogy a tulajdonos maximális biztonságban tudhassa fegyverét.

 

A weboldalon és a katalógusunkban található termékek mellett egyedi megrendeléseket is kiszolgálunk. Egyedi méret, kialakítás, belső elrendezés is szóba jöhet. Megtervezzük és el is készítjük az Ön által elképzelt szekrényt. Gyártunk belső rekeszeket is, amelyek igény esetén külön zárhatók.

 

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot ezen az oldalon: Ajánlatkérés

Webáruház készítés