Kategóriák
Termék részletek


Ügyfélhívó rendszer

Ügyfélhívó rendszer
 • Ügyfélhívó rendszer
 • Ügyfélhívó rendszer

Helyi sorszámkijelzők 

Központi kijelzők

Ügyintézői hívópult

Szoftveres ügyintézői hívópult

Statisztikai és monitoring szoftver modulok


  • Ügyfélhívó rendszer

  Hatékony ügyfélkezelés

  Ideális megoldás az ügyfelek irányítására. Folyamatosan növeli az előreláthatóságot/ tervezhetőséget, nemcsak a cég, hanem az ügyfelek számára is, csökkentve ezáltal a felek közötti feszültséget. Segít továbbá az eligazodásban. Mindez egy hatékonyabb, minőségi ügyfélirányítást eredményez.

  Ügyfélhívó rendszerünk korszerű, költséghatékony és egyénre szabottan fejleszthető. Használható minden olyan helyen, ahol a lakosság ügyeinek intézése folyik, és a sorban állás a hagyományos módokon már tarthatatlan. Rendszerünket elsősorban állami szervek, bankok, takarékszövetkezetek, szolgáltatók, ügyfélkapcsolati irodák, posták, gyógyszertárak, orvosi intézmények részére ajánljuk.

  A rendszer elemei:
  • Helyi sorszámkijelzők ügyfélirányításra, melyek az adott helyhez (pl. ablakhoz, rendelőhöz) való hívást biztosítják.
  • Központi kijelzők: sorszámok, reklámok, egyéb információk egyidejű megjelenítésére. Új híváskor a kijelzőn megjelenik a hívó szoba vagy ablak száma, illetve a hívott fél sorszáma hangjelzés kíséretében.
  • Ügyintézői hívópult: egyszerűsített hardveres berendezés új ügyfelek hívására, illetve az ügyletek lezárására.
  • Szoftveres ügyintézői hívópult: összetett ügyintézői feladatok kezelésére (ügyintézői PC munkaállomást igényel).
  • Statisztikai és monitoring szoftver modulok: az ügyfelekkel, az ügymenettel és az ügyintézőkkel kapcsolatos adatok folyamatos nyomon követésére, statisztikai adatok, riportok készítésére és elemzésére.
  A rendszer működése

  Az ügyfélhívó terminál kijelzőjén megjelenő menüből az érintőképernyő használatával az ügyfél könnyedén kiválaszthatja a kívánt szolgáltatást. A terminál kinyomtatja és kiadja a jegyet, mely legalább a kiválasztott szolgáltatást és az ügyfél sorszámát tartalmazza. A jegyen opcionálisan sok egyéb hasznos információ is feltüntethető (pl. várakozók száma).

  Amint az adott szolgáltató munkatársa készen áll az új ügyfél hívására, az ügyintézői hívópulton keresztül jelzi azt a kiszolgálónak. Ekkor az intézményben elhelyezett központi kijelzőkön és az aktuális helyi sorszámkijelzőn megjelenik a következő behívott ügyfél és a kiszolgáló pult sorszáma.

  Kiváló lehetőség a leghatékonyabb ügyfélirányításra és statisztikák készítésére. Rendszerünk lehetőséget nyújt az irodák megszervezéséhez, pl.: nyitvatartási idők, ebédszünetek, foglalkoztatottak számának legideálisabb kialakítására.


 • Cikkszám
  SMUGYFH
Webáruház készítés