Gyártás és fejlesztés - Fémipari bérmunka

Strauss Metal - Gyártás és fejlesztés

Biztonságtechnika
A 30 éves tapasztalattal rendelkező, pécsi székhelyű Strauss Metal Kft. kiváló tudással és kapacitással rendelkezik a fémipari munkák, megmunkálás, illetve alkatrészgyártás szakterületén. A biztonságtechnika specialistája, termékkínálata átfogó a lakossági, vállalat- és bankbiztonság, pénzkezelési eszközök, páncélszekrény és egyéb értékmegőrzés palettáján, ahol a saját fejlesztés és gyártás folyamatos.
Három évtizede, 1991-ben alapított cégünk országos és nemzetközi szinten ismert - és szakmailag többszörösen elismert - középvállalkozás, mely értékes biztonságtechnika márkanevet és szakmai presztízst épített. Innovatív szemléletünk és rugalmasságunk hosszú távú elkötelezettséget jelent vevőink felé.

A „Biztonság - Pontosság - Megbízhatóság” nem csupán egy szlogen. Hiszünk abban, hogy ez a tartós üzleti kapcsolat alapja.
Tevékenységeink magas színvonalát munkatársaink tudása, gyakorlata, vezetőink felelősségteljes irányítása szavatolja. Felkészült mérnökeink és kitűnő fémipari szakembereink folyamatosan dolgoznak azon, hogy cégünk megfeleljen a folyamatosan változó piaci igényeknek, beleértve a szolgáltatás, tanácsadás, használat-támogatás és szervíz szakterületeket is. Munkájuknak köszönhetően termékeink a biztonságtechnika terén szép sikereket aratnak nemcsak a hazai, hanem jelentős külföldi szakmai kiállításokon és vásárokon is. Cégünk képességei, kapacitásai, illetve termékei a nemzetközi piacokon jelentős külkereskedelmi potenciálokkal bírnak.

 

Fémipari gyártás
A több mint 600-féle saját fejlesztésű és gyártmányú - elsősorban páncélszekrény, széf és kassza jellegű - termékünk minőségét, gördülékeny gyártását fémipari gyártóüzemünk modern CAD/CAM támogatású high-tech gépparkja biztosítja.
Reklámfeliratok, reklámtáblák készítése rozsdamentes acélból, rézlemezből, alumínium-lemezből, porfestett acéllemezből.
Megrendelőink számára egyéb fémszerkezeti munkák megvalósításában is partnerek vagyunk, gyártókapacitásunk függvényében teljes technológiánkkal vállaljuk fémipari alkatrészek előállítását, illetve igény szerint lehetőséget adunk gépparkunk szolgáltatásként történő igénybevételére is.


Amennyiben a tudásunk a fémipari gyártás területén, vagy páncélszekrény jellegű termékeink, vagy azok kereskedelmi, képviseleti lehetőségei felkeltették az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Díjak és elismerések
2002 - Az év biztonságtechnikai terméke a Nova széf
2003 - Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara "Az év kézművese Díj"
2004 - Az év biztonságtechnikai terméke a Szuperkassza
2006 - Az év biztonságtechnikai terméke a Multiszéf
2006 - Pécsi Expo Különdíj
2007 - Magyar formatervezési pályázat kitüntetettje a Multiszéf
2012 - Baranya megyei export-díj
2013 - Strausz János a VOSZ-tól (Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége) az "Év vállalkozója" elismerést kapta
2014 - Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara "Innovációs Díj"
2014 - Magyar Innovációs Szövetség kitűntetése - XXIII. INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ

 

Innováció
Üzemcsarnok: 4.700 m2 összterület
Gyártókapacitás: 110 gép
High-tech technológiák: CNC vezérlésű lézervágógép, stancológép, élhajlítógépek, ISO minősítés, Solid Edge V18 tervezőprogram, belső információs program
Intenzív termékfejlesztés: mintegy 600-féle saját gyártású termék, amelyből 120-féle MABISZ minősítéssel is rendelkezik.

 

Webáruház készítés