Gyártás és fejlesztés - Fémipari bérmunka

Strauss Metal - Gyártás és fejlesztés

Biztonságtechnika
A 30 éves tapasztalattal rendelkező, pécsi székhelyű Strauss Metal Kft. kiváló tudással és kapacitással rendelkezik a fémipari munkák, megmunkálás, illetve alkatrész gyártás szakterületén. A biztonságtechnika specialistája, termékkínálata átfogó a lakossági, vállalat- és bankbiztonság, pénzkezelési eszközök, páncélszekrény és egyéb értékmegőrzés palettáján, ahol a saját fejlesztés és gyártás folyamatos.
Két évtizede, 1991-ben alapított cégünk országos és nemzetközi szinten ismert - és szakmailag többszörösen elismert - középvállalkozás, mely értékes biztonságtechnika márkanevet és szakmai presztízst épített. Innovatív szemléletünk és rugalmasságunk hosszú távú elkötelezettséget jelent vevőink felé.

A „Biztonság - Pontosság - Megbízhatóság” nem csupán egy szlogen, hiszünk abban, hogy a tartós üzleti kapcsolat alapja.
Tevékenységeink magas színvonalát munkatársaink tudása, gyakorlata, vezetőink felelősségteljes irányítása szavatolja. Felkészült mérnökeink és kitűnő fémipari szakembereink folyamatosan dolgoznak azon, hogy cégünk megfeleljen a folyamatosan változó piaci igényeknek, beleértve a szolgáltatás, tanácsadás, használat-támogatás és szervíz szakterületeket is. Munkájuknak köszönhetően termékeink a biztonságtechnika terén szép sikereket aratnak nemcsak a hazai, hanem jelentős külföldi szakmai kiállításokon és vásárokon is. Cégünk képességei, kapacitásai, illetve termékei a nemzetközi piacokon jelentős külkereskedelmi potenciálokkal bírnak.

 

Fémipari gyártás
A több mint 600-féle saját fejlesztésű és gyártmányú - elsősorban páncélszekrény, széf és kassza jellegű - termékünk minőségét, gördülékeny gyártását fémipari gyártóüzemünk modern CAD/CAM támogatású high-tech gépparkja biztosítja.
Reklámfeliratok, reklámtáblák készítése rozsdamentes acélból, rézlemezből, aluminium lemezből (acéllemezből porfestve).
Megrendelőink számára egyéb fémszerkezeti munkák megvalósításában is partnerek vagyunk, gyártókapacitásunk függvényében teljes technológiánkkal vállaljuk fémipari alkatrészek előállítását, illetve igény szerint lehetőséget adunk gépparkunk szolgáltatásként történő igénybevételére is.


Amennyiben a tudásunk a fémipari gyártás területén, vagy páncélszekrény jellegű termékeink, vagy azok kereskedelmi, képviseleti lehetőségei felkeltették az érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Díjak és elismerések
2002 - Az év biztonságtechnikai terméke a Nova széf
2003 - Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara "Az év kézművese Díj"
2004 - Az év biztonságtechnikai terméke a Szuperkassza
2006 - Az év biztonságtechnikai terméke a Multiszéf
2006 - Pécsi Expo Különdíj
2007 - Magyar formatervezési pályázat kitüntetettje a Multiszéf
2012 - Baranya megyei export-díj
2013 - Strausz János a VOSZ-tól (Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége) az "Év vállalkozója" elismerést kapta
2014 - Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara "Innovációs Díj"
2014 - Magyar Innovációs Szövetség kitűntetése - XXIII. INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ

 

Innováció
Üzemcsarnok: 4.700 m2 összterület
Gyártókapacitás: 110 gép
High-Tech technológiák: CNC vezérlésű lézervágógép, stancológép, élhajlítógépek, ISO minősítés, Solid Edge V18 tervezőprogram, belső információs program
Intenzív termékfejlesztés: mintegy 600-féle saját gyártású termék, amiből 120-féle MABISZ minősítéssel is rendelkezik.

 

Webáruház készítés