Páncélszekrény, széf, Fémszekrény, Pénztár, kassza, szupekassza

széf, páncélszekrény, faliszéf, bútorszéf, padlószéf

Széf

Az általunk gyártott széfek, otthoni, szállodai vagy irodai felhasználásra egyaránt alkalmasak. Ebben a kategóriában, a feliszéfek, padlószéfek és a bútorszéfek találhatóak.

Páncélszekrény

A nagyobb, duplafalú értéktárolók, magasabb biztosítási értékhatárral, nagyobb tömeggel és komolyabb zárszerkezettel rendelkeznek.

 

Pénzkezelők

Strauss Metal márkanév alatt gyártunk minden olyan pénzkezelő, pénzátadó és szortírozó eszközt, amire az Ön vállalkozásának szüksége lehet.
Páncélterem

Kulcsszekrény

Páncélterem

Egyedi igények alapján készítünk páncéltermeket, melyeket a helyszínen modulokból építünk fel. A kívánt minősítésnek megfelelő páncélteremajtót is gyártunk.

Kulcskezelés

A kulcsok biztonságos tárolását teszik lehetővé kulcsszekrényeink és kulcsszéfjeink.

Műanyag

Ebben a kategóriában műanyag pénz- és kulcskezelő eszközeinket találja.

Kiknek ajánljuk a Strauss Metal biztonságtechnikai termékeket?

bankok

Bankok, takarékszövetkezetek és más pénzintézetek részére páncéltermeket, páncélszekrényeket, pénztár kasszákat és pénzkezelő eszközöket gyártunk.

bankok

Otthoni biztonságtechnikai termékeink között Ön is megtalálja a megfelelőt. Válasszon méret, beépíthetőség vagy biztosítási értékhatár alapján.

bankok

Kereskedők, bolthellyel rendelkező vállalkozók számára készítünk pénztárfiókokat, multifunkciós kasszákat, pénzkezelő eszközöket a biztonságos napi munkához.

ügyfélszolgálatoknak

Állami hivataloknak, pályaudvaroknak és ügyfélszolgálatoknak készítünk készpénz-átadó pultokat, automatákat, munkaállomásokat és ügyfélhívó rendszereket.

szállodáknak

Hotelek, panziók, szállodák részére recepciós széfeket, szobaszéfeket, kulcsszekrényeket és lemezszekrényeket gyártunk.

pénztáraknak

Minden olyan helyzetre kínálunk pénzkezelő eszközöket, ahol ügyfél és szolgáltató között készpénz átadás történik. Átlövésálló átadó ablakok, páncélozott, zsilipes pultok.

vadászoknak

Fegyver és lőszer biztonságos tárolásához szükséges fémszekrényeket, tölténytároló dobozokat gyártunk. Könnyített és minősített fegyverszekrényeket akár elektronikus zárral.

sportpályáknak

Sportpályák, edzőtermek, tánctermek részére öltözőszekrényeket, vegyszertároló lemezszekrényeket, kulcsszéfeket, kasszákat és irattároló szekrényeket gyártunk.

fuvarozóknak

Fuvarozók és logisztikai cégek biztonságos készpénzkezelési problémáit oldjuk meg autós széfekkel, járműkasszával vagy a teljes autó páncélautóvá alakításával.

 

1991 óta több ezer vásárlót szolgáltunk ki, ezért pontosan látjuk, kik és milyen célra választják a Strauss Metal termékeit. Megfigyeltük, hogy a magánszemélyek és cégtulajdonosok többsége sajnos csak akkor keres meg bennünket vagy viszonteladóinkat, amikor már megtörtént a baj. Egy betörés vagy lopás bármikor előfordulhat olyanokkal, akik pénzt kezelnek. A támadók pedig sok esetben nem kívűlről érkeznek.

 

Vásárlóink elégedettek a termékeinkkel, mert széfjeink és nappali pénzkezelő eszközeink egy életen át szolgálják biztonságukat. A Strauss Metal páncélszekrények komoly, robusztus megjelenésűek és többszörös védelemmel (kulcsos + elektronikus zár) vannak ellátva. Pénztáraink, kasszáink magabiztosan bírják a mindennapos használatot, a napi több száz nyitás-zárást vagy akár a szállítást.

 

Előzze meg a bajt, tartsa biztonságban személyes és céges értékeit, és gyorsítsa fel a napi pénzkezelési feladatokat!

Keressen minket telefonon vagy emailben, és nézzen körül webáruházunkban is!

Tel.: 0672 313 316

Email: info@straussmetal.hu

 

Díjak és elismerések

2002. – „Az év biztonságtechnikai terméke” a mechanikus védelem kategóriában a Strauss Metal Kft. NOVA bútorszéfcsaládja - A szakma legjobbjai pályázat 2002, Detektor plusz

2004. – Év Kézművese - Strausz János, Strauss Metal Kft. ügyvezető igazgatója, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarától

2004. – „Az év biztonságtechnikai eszköze” különdíjasa a Strauss Metal Kft. Szuper Kassza terméke, A szakma legjobbjai pályázat 2004, Detektor plusz

2006. – „Az év biztonságtechnikai terméke” a Strauss Metal Kft. Multiszéf terméke, szakma legjobbjai pályázat 2006, Detektor plusz

2006. – A Strauss Metal Kft. Innovációs Teljesítményéért Elismerő Oklevél a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarától

2006. – A Strauss Metal Kft. Multiszéf terméke a Pécs Expo különdíjas terméke

2007. – Magyar Formatervezési Díj

2013. – Baranya megyei export díj a Strauss Metal Kft. részére a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarától

2013. – Év Vállalkozója - Strausz János, Strauss Metal Kft. ügyvezetője a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségétől

2014. – XXIII. Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton „Kiemelt elismerésben” részesült a Strauss Metal Kft.

2015. – Baranya Megyei Innovációs Díj Strausz János részére a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarától

2016. – Az Innovatív Márka kategóriában Magyar Brands 2016 díjat nyert a Strauss Metal Kft.

2017. – A Strauss Metal Kft. 25 éves működésének elismerése a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarától

2019. – DesignPécs – Ipari kategória I. helyezés

 

 


Maxapró - Ingyenes apróhirdetés

Webáruház készítés