Kérdése van? +36 72/313-316

Pénzkezelés

A páncélszekrények mellett készpénz-kezelő, készpénz-rendszerező eszközöket is gyártunk. Legtöbbjük lemezhajlítással készül, a könnyebb termékek pedig műanyagból, fröccsöntéses módszerrel.

Kínálatunkban minden szükséges eszközt megtalál vállalkozása pénzkezelési szükségleteihez: érmetálcák, maroktálcák, bankjegy-szortírozók, kasszák, időzáras kasszák, fedeles kiskasszák, pénztárfiókok, fiókbetétek.

Multiszéf

A britek Time Box-nak nevezik, a hivatalos magyar meghatározása: időzáras nappali értékőrző szekrény. Mi ennél könnyebben megjegyezhető néven emlegetjük, így lett Multiszéf a neve.

Banki ügyintézők, pénztárakban dolgozók, ügyfélszolgálatosok barátja. Befér a pult alá, jól elbújik az ügyfelek szeme elől. Az ügyintéző széke mellett jobb vagy bal oldalról, a lehető legkényelmesebb helyről segíti a napi készpénzkezelési feladatokat.

 

Szuperkassza

Több funkciót ellátó széf, ami egyben kasszaként is funkcionál. A két fiókos kivitel még több igényt szolgál ki, mert akár többféle valuta egy időben történő, de egymástól független kezelését is lehetővé teszi.

A nagyobb címleteket vagy az összegyűlt nagyobb összegeket a kasszafiókokból egy beejtő nyíláson keresztül közvetlenül a széfbe tudja helyezni. Ehhez a művelethez nincs szükség a széfajtó kinyitására, ami jelentős mértékben megemeli az ügyintéző biztonságérzetét.

 

Pénztár-kasszák

Lemezből készült kasszadobozok pult alá szerelhető és felnyíló verzióban.

A pult alá szerelhető pénztárfiók keskeny és magas, illetve széles és lapos változatban rendelhető kulcsos vagy elektronikus zárral.

A felnyíló pénztárfiókok fedelére hordozó fület szerelünk, amivel Ön egy kézzel tudja majd kivenni a pultból és szállítani. A biztonsági kulcsot elfordítva bezárja, ezzel rögzíti a fedelet és azonnal viheti.

 

Pénzkezelő eszközök

A Strauss Metal kasszákhoz és pénztárfiókokhoz kiegészítőket is gyártunk lemezből és műanyagból. A fiókbetétek, érmetálcák, bankjegy-szortírozók pontosan illeszkednek a kasszafiókokba. A multiszéfekhez és a szuperkasszákhoz készülő depozitdobozok külön kulccsal zárhatók, és pontosan illeszkednek a fiókon vágott bedobónyíláshoz.

 

Átadópult kellékek

Pénztárablakokat, biztonsági átadópultokat készítünk megrendelésre. Minden olyan kihívásra tudunk biztonságos megoldást kínálni, ahol készpénzátadás történik. Ilyenek lehetnek a pénzintézetek, zálogházak, bármilyen cégnél a főpénztár, jegy- és bérletpénztár a pályaudvarokon, parkolóházakban, sportpályákon, koncerthelyszíneken vagy mozikban stb.

Az átadószetteket átlövésálló üveggel és páncélozott, zsilipes átadópulttal is megrendelheti. A teljes szett tartalmaz beépítő keretet, átbeszélő mikrofonokat hangszórókkal és átadótálcákat akár átlövésálló változatban.